SrpskiСрпскиMagyar
24.07.2021. Subota

 izbori 2021

 imunizacija

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

U Lovćencu održan Dan dečijeg stvaralaštva
27.12.2019.

U prepunoj Biblioteci "Mitar Pešikan" je održan drugi po redu Dan dečjeg stvaralaštva. Preko četrdesetoro dece dobilo je nagradu i pohvalu za učešće na konkursu "Tvoja reč u slici". Nagrađeni učesnici čitali su svoje radove, a crteži su izloženi na našoj uličnoj izložbi. Pravo uživanje za prolaznike! Ovom prilikom dodeljene su i nagrade za najbolje čitaoce u 2019. godini. Šestoro najvrednijih dobili su poklončiće, a posetiocima su preporučili knjige za čitanje.

Na početku programa deca su se zabavila uz stihove dečje pesnikinje Suzane Krivokapić. Razmišljali su i mozgali, i na tačne odgovore osvajali knjige. Okušali smo i njihovu sreću. "Kviki" marketi dodelili su 3 vaučera od 2000 din za kupovinu u "Kviki" marketu. Naš pomoćnik Lazar Lubarda izvukao je srećne dobitnike: Nikolu Vučkovića, Natašu Brnjevarac i Vuka Krivokapića. Na kraju svega priređeno je druženje uz osveženje i slatkiše.

Zahvaljujemo se našim sponzorima na podršci: Opštini Mali Iđoš, Mesnoj zajednici Lovćenac, gospodinu Zoranu Martinoviću, Udruženju mladih "Naš život" - g. Zlatku Popoviću, g. Dejanu Škeljiću, pesnikinji Suzani Krivokapić i naravno "Kviki marketu" - g. Aleksandru Saviću. Veliko hvala nastavnicima, pedagozima, učiteljima i roditeljima, koji su se uključili u našu akciju. Posebno hvala članicama žirija: Mariji Apostolovski, Itani Turčinović i Jasmini Perović na nesebičnoj podršci i divnoj saradnji.

Prenosimo iz saopštenja Biblioteke "Mitar Pešikan" u Lovćencu.