SrpskiСрпскиMagyar
2021.02.25. Csütörtök

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Kishegyes Község
Facebook oldala

prezentacija

Befektetési prezentáció
Kishegyes Község


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Közlemény
2020.12.04.

A pillanatnyi járványhelyzetre való tekintettel Kishegyes községben, Marko Lazić polgármester úr a következő közleménnyel fordul a polgárok felé:

Tisztelt polgárok,

Kishegyes község területén folyamatosan növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma, emellett Kishegyes község egész területén rendkívüli helyzet van érvényben, és ezzel összhangban olyan előírt intézkedések, amelyeket tiszteletben kell tartani. Arra kérem a polgárokat, vegyék komolyan a jelenlegi helyzetet, és viselkedjenek felelősségteljesen. Tartsák be a szerb kormány, a köztársasági válságtörzs és a községi törzskar által meghozott intézkedéseket és javaslatokat. Nagyon fontos, hogy betartsuk a javasolt távolságtartást, kerüljük a kapcsolatokat, kerüljük a nyílt és zárt térben történő tartózkodást és gyülekezést és viseljünk védőmaszkot. Külön megkérném a fiatalokat, de szüleiket is, hogy ne szervezzenek születésnapi ünnepségeket, bulikat és egyéb ünnepséget.

Kérem azokat a polgárokat, akiknek pozitív a koronavírus tesztjük, tartsák be az elkülönítési intézkedést, azok a polgárok pedig, akik kapcsolatban voltak a fertőzöttel, maradjanak elszigetelten, amennyiben azt elrendelik.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Kishegyes község azon polgárainak, akik az illetékes szervek által előírt intézkedések és határozatok szerint viselkednek. Nagyon fontos, hogy vigyázzunk magunkra és szeretteinkre, hogy mielőbb legyőzzük ezt a járványt, amellyel az egész világ harcol.

Tisztelettel,

 Marko Lazić

KISHEGYES KÖZSÉG POLGÁRMESTERE

Kishegyes

2020. november 4.