SrpskiСрпскиMagyar
29.05.2020. Petak

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Održan interaktivni čas o bezbednosti dece u saobraćaju u OŠ u Lovćencu
06.03.2019.

Dana 06.03.2019. godine u 12:30 časova u osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Lovćencu održana je edukacija učenika sedmog i osmog razreda iz oblasti bezbednosti saobraćaja, koju su realizovali predavači Danijela Marković, Saša Tomašević i Slobodan Đuričić. U okviru predavanja učenici su imali priliku i da pogledaju film o stvarnim - realnim sutuacijama u saobraćaju.

Ovo je još jedna u nizu akcija koje opštinski savet za koordinaciju bezbednosti saobraćaja spovodi u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, sve u cilju ostvarivanja strategije iz oblasti bezbednosti saobraćaja kako bi podigli nivo bezbednosti i sveli broj poginulih lica na nulu. Takođe, nedavno je realizovana kampanja Agencije za bezbednost saobraćaja „Um na drum“ usmerena ka mladima. Cilj kampanje je smanjenje posledica saobraćanih nezgoda u kojima učestvuju mladi, formiranje ispravnih stavova, proširivanje znanja, kao i korigovanje nebezbednog ponašanja u saobraćaju kod mladih. Kampanju prate video spotovi, aktivnosti na internetu i društvenim mrežama koje su mladima atraktivne. - izjavio je Zoran Vujinović, predsednik opštinskog saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja.

Edukaciju su organizovali Agencija za bezbednost saobraćaja i Savet za koordinaciju bezbednosti saobraćaja opštine Mali Iđoš.