SrpskiСрпскиMagyar
25.11.2020. Sreda

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Podeljena autosedišta roditeljima i održana edukacija o pravilnoj upotrebi dečjih autosedišta
18.01.2019.

U skupštinskoj sali Opštine Mali Iđoš održana je edukacija roditelja o pravilnoj upotrebi dečijih zaštitnih sedišta u automobilu. Roditeljima je podeljeno 20 dečijih sedišta koje je donirala Agencija za bezbednost saobraćaja za dobar rad Opštine.

Opština je već podelila 40 autosedišta u novembru prošle godine, koje je finansirala iz budžeta lokalne samouprave. I tom prilikom je održana edukacija. Sedišta su podeljena roditeljima koji su se javili na konkurs i ispunili uslove.

Organizatori edukacije su Savet za koordinaciju bezbednosti saobraćaja Opštine Mali Iđoš, Agencija za bezbednost saobraćaja i Centar za promociju bezbednosti saobraćaja. Predsednik Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja Zoran Vujinović se zahvalio na donaciji i rekao da je ovo još jedna u nizu nakcija usmerena najugroženijim grupama učesnika u saoobraćaju, ovog puta deci. - Obuka je značajna za sve učesnike u saobraćaju, a posebno za najosetljivije, odnosno najugroženije grupe - kaže Vujinović.

Edukaciju su održali Nenad Jevremović iz Agencije za bezbednost saobraćaja, Marijana Jovanović i Srđan Tošić iz Centra za promociju bezbednosti saobraćaja.

Izvor: dnevnik.rs