SrpskiСрпскиMagyar
01.12.2020. Utorak

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Bespovratna sredstva iz Vlade Republike Srbije
22.11.2018.

Na svečanosti danas priređenoj u Palati Srbija ministar Milan Krkobabić, zadužen za regionalni razvoj potpisao je čak 73 ugovora za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama iz čitave Republike, tačnije iz Južne, Centralne, Istočne i Zapadne Srbije, kao i AP Vojvodine i Kosova i Metohije.

U Palati Srbija Marko Lazić, predsednik opštine Mali Iđoš, potpisao je Ugovor o dodelu bespovratnih sredstava koja su dodeljena ZZ Agrotot Mali Iđoš, na osnovu Konkursa koji je raspisao Kabinet ministra zadruženog za regionalni razvoj u okviru sprovođenja Programa za ravnomerni regionalni razvoj, a koji je usvojila Vlada Srbije, dajući tako podršku lokalne samouprave ovom projektu od nacionalne važnosti.

Kroz Program podrške sprovođenju mera ravnomernog regionalnog razvoja kroz učešće države u ekonomsko-finansijskim podsticajima za zemljoradničke i poljoprivredne zadruge u 2018. godini Vlada Republike Srbije, Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za regionalni razvoj i kordinaciju rada javnih preduzeća, dodelili su bespovratna sredstva u iznosu od 7.500.000,00 dinara ZZ Agrotot Mali Iđoš radi nabavke mehanizacije i većeg broja grla teladi.

Dodeljena bespovratna sredstva biće uplaćena na račun javnih prihoda jedinice lokalne samouprave, čije je predsednik opštine potpisao obrazac prijave, a koja je u obavezi da uplati dodeljena bespovratna sredstva na poseban namenski dinarski podračun zadruge kod Uprave za trezor.