SrpskiСрпскиMagyar
25.11.2020. Sreda

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Fond „Evropski poslovi“ APV i Razvojna agencija Vojvodine u Malom Iđošu
20.11.2018.

Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Milan Čežek i Zoran Pavić, kao i predstavnici Razvojne agencije Vojvodine, direktor Nikola Žeželj i samostalni saradnik Živko Planić posetili su opštinu Mali Iđoš, sa željom da se podstakne praćenje i implementacija evropskih procesa i jačanje institucionalnih kapaciteta lokalnih samouprava i njihovih institucija u Autonomnoj pokrajini Vojvodini.

Domaćini u opštini Mali Iđoš bili su predsednik opštine Marko Lazić, predsednik Skupštine opštine Ištvan Siđi, pomoćnik predsednika opštine zadužen za omladinu Karolj Kovač, članovi opštinskog veća Miloš Žmukić i Dejan Šoljaga, odbornik Dejan Škeljić, načelnik Opštinske uprave Danilo Dabović, rukovodilac odeljenja za privredu, poljoprivredu, urbanizam, građevinarstvo, zaštitu životne sredine i komunalno-stambene poslove Imre Halgato. Opština Mali Iđoš je, na inicijativu Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, u prethodnom periodu usvojila Strategiju opštine.

Razgovaralo se i o organizovanju besplatnih seminara za obuku pisanja projekata i apliciranja na konkurse uz dobijanje licence po završetku obuke. Učesnici sastanka su izrazili iskrenu želju za boljom i sveobuhvatnijom saradnjom, od obuka do realizacije projekata.

Izvor: vojvodinahouse.eu