SrpskiСрпскиMagyar
25.11.2020. Sreda

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

U Malom Idošu održana edukacija roditelja o pravilnoj upotrebi dečjih autosedišta
22.11.2018.

U skupštinskoj sali opštine Mali Iđoš, juče je održana edukacija roditelja o pravilnoj upotrebi dečjih zaštitnih autosedišta, a u saradnji Agencije za bezbednost saobraćaja i opštine Mali Iđoš. Tom prilikom je, nakon edukacije podeljeno 40 sedišta roditeljima prisutnim na edukaciji, a Agencija za bezbednost saobraćaja je posebno pohvalila rad lokalnog tela za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja te je obećala opštini Mali Iđoš da će u narednih desetak dana, na poklon od Agencije dobiti još 20 dečjih zaštitnih autosedišta.

Na edukaciji roditelja ispred opštine Mali Iđoš bili su prisutni predsednik opštine Marko Lazić kao i predsednik lokalnog saveta za bezbednost saobraćaja Zoran Vujinović, dok je ispred Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije bio prisutan Tomislav Petrović.

Potrebno je istaći da je opština Mali Iđoš kao najugroženije kategorije lica na svojoj teritoriji prepoznala najstarije i najmlađe kao posebno ranjive učesnike u saobraćaju, te u skladu sa tim je uzela učešće i u ovoj akciji koja je pokrenuta na inicijativu Agencije za bezbednost saobraćaja.

Video prilog sa edukacije https://youtu.be/xf-CBlL8z3I?t=640

Izvor: yueco.rs