SrpskiСрпскиMagyar
25.11.2020. Sreda

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Opština Mali Iđoš nagradila mlade sportiste
16.11.2018.

Opština Mali Iđoš nastavlja praksu da nagrađuje i podržava mlade, talentovane sportiste.

Ovog puta četiri člana stonoteniskog kluba "Domboš" iz Malog Iđoša nagrađena su poklonom u vidu sportskih patika za trening. Treningu stonoteniskog kluba prisustvovali su Marko Lazić, predsednik opštine, Ištvan Siđi, predsednik Skupštine opštine, Karolj Kovač, pomoćnik predsednika opštine, Zoltan Mohači, član opštinskog veća i Dejan Prnjat, predsednik Sportskog saveza opštine Mali Iđoš.

Ovo je višegodišnja praksa da mlade sportiste koji postignu izvrsne rezultate pokušavamo da motivišemo kako bi postizali još bolje rezultate, rekao je Ištvan Siđi.

Stonoteniski klub "Domboš" beleži dobre rezultate. Takmiče se u Prvoj ligi Srbije. Za samo tri takmičarske sezone su prešli put iz Vojvođanske lige, preko Druge lige Srbije u Prvu ligu srbiji i nadaju se plasmanu u najviši rang takmičenja u Super ligu Srbije. Rezultatima u pojedinačnoj i timskoj konkurenciji posebno se ističu Katarina Gvozdenović, Seke Regina, Lila Kovač Katona i Kovač Kiara.

U opštini Mali Iđoš postoji 12 registrovanih sportskih klubova. Sportski savez podržava sve sportske klubove a ovo danas je jedan od tih primera, rekao je Dejan Prnjat.