SrpskiСрпскиMagyar
2020.04.10. Péntek

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Kishegyes Község
Facebook oldala

prezentacija

Befektetési prezentáció
Kishegyes Község


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Aktualitások

2020.04.02.

SZERB KÖZTÁRSASÁG

VAJDASÁG AUTONÓM TARTOMÁNY

KISHEGYES KÖZSÉG RENDKÍVÜLI HELYZETEKKEL FOGLALKOZÓ TÖRZSKARA

Sz.: B 820-1-6/2020

Kelt: 2020. április 2-án

Kishegyes

 

Kishegyes község Statútumának 40. szakasza (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 07/2019 sz.) alapján, Kishegyes község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara 2020. április 2-án meghozza a következő

PARANCSOT

  1. 1.      szakasz

            Megbízzuk a kishegyesi Komunal Közvállalatot és a polgárok értesítése és a 70 évnél idősebb személyeknek történő segítségnyújtás érdekében megalakított helyzetet követő szakbizottságot, a kishegyesi, szeghegyi és bácsfeketehegyi helyi közösségekkel együttműködve, a 0.5 l nátrium-hipoklorit fertőtlenítőszer szervezett eljuttatását Kishegyes, Szeghegy és Bácsfeketehegy minden háztartásához, a kinyomtatott használati utasítással együtt. Az átadás alkalmával kötelezően nyilvántartást kell vezetni a fertőtlenítőszer átadásáról-átvételéről.

2. szakasz

A jelen parancs 2020. április 2-tól alkalmazandó. A jelen parancs végrehajtását, az illetékes köztársasági szervek mellett, Kishegyes község Községi közigazgatásának illetékes szervei is ellenőrzik.

3. szakasz

A jelen parancsot meg kell jelentetni Kishegyes Község Hivatalos Lapjában, valamint a köztájékoztatási eszközökön keresztül.

                                                                                                                                                                            Marko Lazić

Kishegyes község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskarának parancsnoka

 

 

 2020.04.02.

A fertőtlenítőszer kézbesítése

2020.04.03. (pénteken) 8.00 és 15.30 óra és

2020.04.04. (szombaton) 8.00 és 13.00 óra között

HELYSZÍN: Kishegyes - piactér

 

A biztonsági intézkedések betartásának érdekében, valamint a kormányrendeletben előírt szabályokat betartva a nátrium hipoklorit koncentrátum kiosztását a következőképpen szervezzük meg Szeghegyen:

Időpont és helyszínek:

2020.04.02-tól (csütörtöktől)

HELYSZÍN: terepi kézbesítés Szeghegyen


A biztonsági intézkedések betartásának érdekében, valamint a kormányrendeletben előírt szabályokat betartva a nátrium hipoklorit koncentrátum kiosztását a következőképpen szervezzük meg Bácsfeketehegyen:

2020.04.03. (pénteken) 8.00 és 15.30 óra és

2020.04.04. (szombaton) 8.00 és 13.00 óra között

HELYSZÍN: Bácsfeketehegy - piactérA várakozási idő lerövidítése érdekében az önkéntesek által előre előkészített palackokat vehetnek át a helyszínre érkezők!

Mindaddig, még a polgárok várakoznak, tartsák meg az egymás közötti legalább kétméteres távolságot, mindenki viseljen maszkot és kesztyűt!

Minden háztartás számára 1 darab műanyagpalackba töltött, 0,5 liter nátrium hipoklorit 10%-os koncentrátum és az ehhez tartozó használati utasítást vehető át.

A műanyag palackban lévő koncentrátum veszélyes, és kizárólag a használati utasításban foglaltak alapján alkalmas használatra. A használati utasítást kötelező átvenni és elolvasni!

Kizárólag nagykorú személyek vehetik át a fertőtlenítőszert!

A karantén alatt lévő személyek és idősek esetében a hozzátartozó, illetve az idős polgárt ellátó személyek átvehetik a palackokat, de ezt jelezzék a helyszínen az önkénteseknek.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Kishegyes, 2020.04.02.

Kishegyes község önkormányzata,

 Rendkívüli Helyzetek Törzskara2020.03.30.

SZERB KÖZTÁRSASÁG

VAJDASÁG AUTONÓM TARTOMÁNY

KISHEGYES KÖZSÉG RENDKÍVÜLI HELYZETEKKEL FOGLALKOZÓ TÖRZSKARA

Sz.: B 820-5-3/2020

Kelt: 2020. március 30-án

Kishegyes

 

A védelmi törvény 29. szakasza és Szerbia köztársasági elnöke, a Képviselőház elnöke és a kormányelnök rendkívüli állapot kihirdetéséről szóló határozata alapján, a kihirdetett rendkívüli állapot feltételei mellett, szem előtt tartva a rendkívüli állapot kihirdetéséről szóló határozattal bevezetett intézkedéseket és korlátozásokat, Kishegyes község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara 2020. március 30-án meghozza a következő

PARANCSOT

  1. szakasz

Elrendeljük Kishegyes község Községi közigazgatásának pénzeszköz elkülönítését 1445 nyugdíjas részére, 2.500,00 dinár összegig fejenként, amely alapvető élelmiszerekből és fertőtlenítőszerekből álló csomag beszerzésére lesz fordítva. A csomagot azok a Kishegyes község területén élő nyugdíjasok kapják, akik nyugdíja nem haladja meg a 30.000,00 dinárt.

Tilos a szépségszalonok, masszázs, pedikűr és manikűr szalonok és fodrász szalonok működése Kishegyes község területén.

Tilos a parkok, játszóterek és rekreációs terek használata Kishegyes község területén.

 

2. szakasz

A jelen parancs 2020. március 30-tól alkalmazandó. A jelen parancs végrehajtását, az illetékes köztársasági szervek mellett, Kishegyes község Községi közigazgatásának illetékes szervei is ellenőrzik.

3. szakasz

A jelen parancsot meg kell jelentetni Kishegyes Község Hivatalos Lapjában, valamint a köztájékoztatási eszközökön keresztül.

                                                                                                                                                                            Marko Lazić

Kishegyes község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskarának parancsnoka2020.03.30.

ÉRTESÍTÉS PET PALACKOK GYŰJTÉSÉRŐL

 

A hét folyamán, Kishegyes község önkormányzata minden háztartásba eljuttatja a nátrium-hipoklorit koncentrátumot, amely a megfelelő hígítást követően fertőtlenítésre lesz használható.

A koncentrátum kiszállításának megkezdéséhez PET palackok gyűjtését szervezi meg Kishegyes község önkormányzata.

Kérjük a lakosokat, hogy kimosott, min. 0.5 és max 2 liter nagyságú palackokat a következő helyekre helyezzék el, az ott felállított gyűjtőkonténerekbe vagy zsákokba.

Kishegyes: Szövetkezeti Otthon udvara, 8.00 és 14.00 óra között

Szeghegy: Helyi Közösség, 8.00 és 14.00 óra között

Bácsfeketehegy: Helyi Közösség, 8.00 és 14.00 óra között

A gyűjtés napja 2020.03.31. (kedd)

A palackokat ezt követően a Kommunál Kft. munkatársai megtöltik a fertőtlenítőszerrel. A hét végéig minden háztartásba 0,5 liternyi fertőtlenítőszert fog érkezni, amelyet a használati utasításban leírtak alapján kell vízzel feloldani, ezt követően lehet felhasználni.

 

KISHEGYES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
KISHEGYES 2020.03.30.Archívum >>>